انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

اتهام‌زنی وزیر دفاع لیتوانی: ایران، چین و روسیه محور بلوک اقتدارگرای نوظهور هستند

اتهام‌زنی وزیر دفاع لیتوانی: ایران، چین و روسیه محور بلوک اقتدارگرای نوظهور هستند وزیر دفاع لیتوانی در اظهاراتی ادعایی، ضمن خواندن اتحاد چین، روسیه، ایران و کره شمالی «تهدیدی علیه دموکراسی» گفت: «اتحاد کشورها و مبارزه با یک بلوک اقتدارگرای نوظهور بسیار مهم است.»  «دوویل ساکالینه» وزیر دفاع لیتوانی شامگاه چهارشنبه به اظهاراتی علیه ایران، چین و روسیه روی آورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 02
کد خبر: ۲۸۲۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق گزارش خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» او گفت: «کمپین فیلیپین با هدف افشای تجاوز چین در دریای مورد مناقشه چین جنوبی، توهم صلح‌آمیز و دوستانه بودن چین را در هم شکسته است. من معتقدم که در این مورد، آشکار کردن این موضوع برای جهان که چگونه چین نیروی دریایی فیلیپین و ماهیگیران فیلیپین را در آب‌های خودشان آزار می‌دهد، بسیار مهم است زیرا توهم همسایه صلح‌آمیز و دوستانه بودن چین را در هم می‌شکند.»

وزیر دفاع لیتوانی مدعی شد: «وقتی می‌بینید که از ماشین‌های آب‌پاش علیه ماهیگیران صلح‌طلب استفاده می‌شود و هیچ چیز صلح‌آمیزی در مورد کوبیدن کشتی‌های فیلیپین در آب‌های سرزمینی فیلیپین وجود ندارد، هیچ چیز صلح‌آمیزی نیست.»

ساکالینه برای مذاکراتی با هدف تعمیق روابط دفاعی بین ۲ کشور به فیلیپین سفر کرده است.

وزیر دفاع لیتوانی در ادامه اظهارات خود ادعا کرد: «در دریای بالتیک، کشتی‌ها و خدمه چینی به ناوگان‌های مشکوک روسی کمک کرده‌اند تا با کشیدن لنگرهای فولادی در کف دریا، به خطوط لوله نفت زیر دریا و کابل‌های داده و برق متعلق به کشورهای رقیب اروپایی مانند لیتوانی آسیب برسانند. چنین اقدامات خرابکارانه‌ای می‌تواند توسط چین و روسیه در آسیا نیز انجام شود.»

او در آخر با خواندن اتحاد چین، روسیه و ایران «تهدیدی علیه دموکراسی» ادعا کرد: «اتحاد کشورها و مبارزه با یک بلوک اقتدارگرای نوظهور متشکل از چین، روسیه، ایران و کره شمالی بسیار مهم است.»/همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار