نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

اتهام‌زنی وزیر دفاع لیتوانی: ایران، چین و روسیه محور بلوک اقتدارگرای نوظهور هستند

وزیر دفاع لیتوانی در اظهاراتی ادعایی، ضمن خواندن اتحاد چین، روسیه، ایران و کره شمالی «تهدیدی علیه دموکراسی» گفت: «اتحاد کشورها و مبارزه با یک بلوک اقتدارگرای نوظهور بسیار مهم است.»  «دوویل ساکالینه» وزیر دفاع لیتوانی شامگاه چهارشنبه به اظهاراتی علیه ایران، چین و روسیه روی آورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 02
کد خبر: ۲۸۲۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق گزارش خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» او گفت: «کمپین فیلیپین با هدف افشای تجاوز چین در دریای مورد مناقشه چین جنوبی، توهم صلح‌آمیز و دوستانه بودن چین را در هم شکسته است. من معتقدم که در این مورد، آشکار کردن این موضوع برای جهان که چگونه چین نیروی دریایی فیلیپین و ماهیگیران فیلیپین را در آب‌های خودشان آزار می‌دهد، بسیار مهم است زیرا توهم همسایه صلح‌آمیز و دوستانه بودن چین را در هم می‌شکند.»

وزیر دفاع لیتوانی مدعی شد: «وقتی می‌بینید که از ماشین‌های آب‌پاش علیه ماهیگیران صلح‌طلب استفاده می‌شود و هیچ چیز صلح‌آمیزی در مورد کوبیدن کشتی‌های فیلیپین در آب‌های سرزمینی فیلیپین وجود ندارد، هیچ چیز صلح‌آمیزی نیست.»

ساکالینه برای مذاکراتی با هدف تعمیق روابط دفاعی بین ۲ کشور به فیلیپین سفر کرده است.

وزیر دفاع لیتوانی در ادامه اظهارات خود ادعا کرد: «در دریای بالتیک، کشتی‌ها و خدمه چینی به ناوگان‌های مشکوک روسی کمک کرده‌اند تا با کشیدن لنگرهای فولادی در کف دریا، به خطوط لوله نفت زیر دریا و کابل‌های داده و برق متعلق به کشورهای رقیب اروپایی مانند لیتوانی آسیب برسانند. چنین اقدامات خرابکارانه‌ای می‌تواند توسط چین و روسیه در آسیا نیز انجام شود.»

او در آخر با خواندن اتحاد چین، روسیه و ایران «تهدیدی علیه دموکراسی» ادعا کرد: «اتحاد کشورها و مبارزه با یک بلوک اقتدارگرای نوظهور متشکل از چین، روسیه، ایران و کره شمالی بسیار مهم است.»/همشهری

ارسال نظر